Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bedrukte desinfecterende handgel

Door desinfecterende handgel met logo aan uw klanten en relaties te geven laat u niet alleen zien dat u geeft om hun gezondheid maar maakt u ook op een effectieve manier reclame. Onze desinfecterende handgel bevat altijd minimaal 75% alcohol. Vanaf 70% alcohol worden namelijk virussen en bacteriën gedood. Hierdoor beschermt deze handgel niet alleen de gebruiker maar ook de mensen om hen heen. Door het compacte formaat is de handgel makkelijk mee te nemen in een handtas of om op te bergen in uw auto. Onze handgel is te verkrijgen in 5 verschillende uitvoeringen: 30 ml, 50 ml, 60 ml, 80 ml en 100 ml en is altijd CE en FDA gekeurd.

De desinfecterende handgel is te bestellen en te bedrukken vanaf 250 stuks. De flesjes worden standaard bedrukt door middel van een full color etiket. De etiketten worden gedrukt doormiddel van een full color digitale print. Hierdoor zijn de drukmogelijkheden eindeloos, denk bijvoorbeeld aan een logo, tekst, boodschap of zelfs een foto. Tijdens het opmaken van het ontwerp houden wij er altijd rekening mee dat de ingrediënten vermeld worden op de verpakking.

In tijden van een crisis, zoals tijdens dit schrijven met het coronavirus, is een flesje desinfecterende handgel voor veel mensen een functioneel en gewaardeerd geschenk. Het is iets wat mensen echt gaan gebruiken en u dankbaar voor zijn. Daarnaast is desinfecterende handgel altijd een goed geschenk voor mensen in de zorg of die veel van doen hebben met onhygienische plekken. Benieuwd hoe de flesjes handgel er uit komen te zien met uw logo? Vraag dan een digitale proef aan en laat uw verassen door onze studio!